Campaigns

Oct 26, 2015

Giveaway Holiday @ Bandung Anum

Assalamualaikum semua
Last week adalah entry terakhir Anum mengenai Travel ke Bandung
So bersempena dengan itu Anum nak buat satu giveaway 
untuk menghargai pembaca blog Anum.

Anum memang jarang buat giveaway so kebetulan ada masa skit 
dan baru balik dari holiday so rasa macam nak buat.. 

Baiklah, kalau nak tau pasal hadiah plak, sudah semestinya hadiah dari tempat Anum bercuti la kan, bukan dari Bandung sahaja ya..Hehehe
Cara-cara menyertai Giveaway Anum adalah seperti berikut :


1. Buat entry bertajuk "Giveaway Holiday @ Bandung Anum"
2. Letakkan Banner giveaway di atas dan backlink ke entry ini
3. Follow Blog Anum
4. Follow Instagram [Jika ada account IG]
5. Pengumuman Pemenang pada 10 Nov 2015
6. Para pemenang akan dipilih oleh seseorang yang special & creativity
7. Publish dan tinggalkan details seperti berikut di ruangan kotak komen entry ini

Nama : 
URL entry giveaway :
Part entry Bandung mana paling anda suka & kenapa:

Tunggu apa lagi! Jom sertai Giveaway Anum sekarang!
Share:

47 comments:

  1. Salam Anum.. nanti datag balik nak join... hihi

    ReplyDelete
  2. Bestnya. Kalau sempat nanti akak join.

    ReplyDelete
  3. in sha Allah klu sempat sy join ;)

    ReplyDelete
  4. Singgah petang...
    nieyl join yea...

    Nama : Nieyl
    URL : http://seindahcerita.blogspot.com/2015/10/giveaway-holiday-bandung-anum.html

    "kalau tanya nieyl entry mana yang paling nieyl suka..dah tentu ar entry kat SPA :) sebab kebanyakkan orang² yg bercuti di negara jiran..dieorang akan kunjungi SPA..sebab urutan yg sangat best dn terbaik :)

    ReplyDelete
  5. As salam...
    Akak join...
    http://rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.my/2015/10/giveaway-holiday-bandung-anum.html
    Akak paling suka yang #8...yg kt tasik tu.. sebab gambar2 Anum & husband yng nampak so sweet sgt mcm pengantin baru...doa akak semoga kalian cpt dapat baby & 'masjid' yg kalian bina kekal hingga ke syurga..;)

    ReplyDelete
  6. Sy join yaa:)
    NAMA: RRAI
    LINK PENYERTAAN: http://bajuwarnacoklat.blogspot.com/2015/10/giveaway-holiday-bandung-anum.html

    ReplyDelete
  7. Saya join :)

    http://2octobersecret.blogspot.my/2015/10/giveaway-holiday-bandung-anum.html

    ReplyDelete
  8. tiap kali berjlan jauh mesti anum buat GA..best2..
    nanti akak join ye...

    ReplyDelete
  9. saya join...
    Nama: faranina
    URL: http://faranina89.blogspot.my/2015/10/giveaway-holiday-bandung-anum.html

    Entry yg paling saya suke is masa kat Trans Studio..waahh mmbuatkan saya x sabar nak pegi sana gak!! seronok betul tgk byk tempat best dlm Trans Studio ni..Anak2 mesti seronok main

    ReplyDelete
  10. Hai sis Anum.
    Fida join di sini
    link : http://iampiegirl.blogspot.my/2015/10/giveaway-holiday-bandung-anum.html

    Fida suka baca entry sis masa dekat tangkupan Perahu tu..tak sangka harga tiket dia terlampau mahal.Nasib baik sis bagitau.Sekurang2nya..Fida boleh buat simpanan lebih lagi..

    ReplyDelete
  11. Nama : Izyan
    URL entry giveaway : http://izyanyancinnamon.blogspot.my/2015/10/giveaway-holiday-bandung-anum.html

    ReplyDelete
  12. nama : cik en
    url : http://www.nurfuzie.com/2015/10/giveaway-holiday-bandung-anum.html
    entry bandung paling besh : http://anumkhairil.blogspot.my/2015/10/travel-bandung-sept-2015-15.html.
    opkos la cik en suka yg ni.. sbb byk brg leh shopping. Pasar Baru Trade center tmpt yg cik en akan gi kalau berpeluang bercuti kat sana. lagi2 murah.. cik en suka kain pasang yg de.. boleh beli buat berniaga.. hihiih

    ReplyDelete
  13. Joined :)

    Nama : Azhafizah
    URL entry giveaway : http://www.azhafizah.com/2015/10/giveaway-holiday-bandung-anum.html
    Part entry Bandung mana paling anda suka & kenapa: Part entry Bandung yang Fiza suka adalah
    Travel @ Bandung Sept 2015 #17 : Trans Studio Bandung. Tempat dia macam lebih seronok, banyak permainan, suasana meriah, permandangan malam yang cantik dan dah tentu sesuai untuk budak kecik dan orang besar.

    ReplyDelete
  14. http://www.syuhadasalleh.my/2015/10/giveaway-holiday-bandung-anum.html
    syu join..

    syu suka entri anumkhairil.blogspot.my/2015/10/travel-bandung-sept-2015-15.html
    sebab entri pasal shopping..best sangat tengok anum shopping di pasar baru tu ^^

    ReplyDelete
  15. Join.... :))

    http://huhahuhajerr.blogspot.my/2015/10/giveaway-holiday-bandung-anum.html

    Semua suka,.... tempat yang ada kisah mistik tangkuban perahu tu la dan shopping kat pasar baru wehhh!

    ReplyDelete
  16. Nama : YUMIDA
    URL entry giveaway : http://umikasum.blogspot.my/2015/10/giveaway-holiday-bandung-anum.html
    Part entry Bandung mana paling anda suka & kenapa: TRANS STUDIO (http://anumkhairil.blogspot.my/2015/10/travel-bandung-sept-2015-17.html)

    Tengok gambar je dah buat hati ni meronta-ronta nak ke sana. aaa bestnya! Bukan setakat ada indoor games yg bermacam tapi ada festival lain gak, muzikal..x pernah lagi tengok org perform depan2. Apatah lagi di suasana meriah kat trans studio. Lampu berkerlipan, berwarna warni menaikkan lagi rasa diri kita nak explore semua tempat kat situ. masa main indoor games mcm roller coaster blh jerit sekuat hati kat situ. kasi hilang tension. yg penting ada gambar dgn tempat2 best. Eiffel tower tu dah ada rasa aura kat paris. Masuk dlm trans studio dah rasa masuk ke dunia lain. dunia fantasi lost city tapi realiti yg dpt dirasai.

    ReplyDelete
  17. Nama : Efa Othman

    GIVEAWAY HOLIDAY @ BANDUNG ANUM

    http://anumkhairil.blogspot.my/2015/10/travel-bandung-sept-2015-15.html - entry ni paling suka sebab salah satu tempat shopping...shopping siapa tak suka kan... rambang mata dibuatnya..

    ReplyDelete
  18. http://twinkleeestar.blogspot.my/2015/10/giveaway-holiday-bandung-anum.html

    ReplyDelete
  19. wah menarik nu hanum..good luck ya

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum