Campaigns

Dec 27, 2016

Segmen Pencarian Bloglist 2017 Blog Cik Zue

Assalamualaikum semua
Selamat Petang
Korang dah lunch ke?
Hari ini sunyi je kat office
Kebanyakan semua bercuti hujung tahun
Ok la petang nie Anum nk join Segmen Cik Zue nie
 Tertarik nak join sebab Nampak Banner yang sangat cantik
 Cik Zue
Syarat-syaratnya adalah seperti yang berikut:

1. Follow blog ni.
2. Buat entry bertajuk "Segmen Pencarian Bloglist 2017 Blog Cik Zue"
3. Letak banner di bawah dan backlink kan ke post ni.
4. Tinggalkan URL di komen.

Sangat mudah kan so apa tunggu lagi jom meriahkan Segmen ini

Share:

26 comments:

  1. Semoga akak berjaya, salam perkenalan daripada saya yang datang dari segmen yang sama..
    http://starlavenderluna.blogspot.my/2016/12/segmen-pencarian-bloglist-2017-blog-cik.html

    ReplyDelete
  2. dtg bgolek dr segmen yg sma smbil fllw sni 875#
    all the best =D

    ReplyDelete
  3. Assalamuaikum, terima kasih sudi join. Good luck ye. :)

    Senarai peserta sudah diupdate:
    http://blogcikzue.blogspot.my/2016/12/senarai-peserta-segmen-pencarian.html

    ReplyDelete
  4. DSYS

    https://belogsjm.blogspot.my/2016/12/segmen-pencarian-bloglist-2017-blog-cik.html

    ReplyDelete
  5. 🌸💓🌼Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...🌸💓🌼

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels