Campaigns

Jul 12, 2017

# GiveAway # Segmen

Segmen Blogwalking Raya 2017 Mialiana.com

Assalamualaikum semua
Petang nie Anum nak join segmen Blog Mia
Kalau korang nak join meh baca syarat2 yang sangat mudah
Segmen Blogwalking Raya 2017 Mialiana.com bermula pada hari ini, 9 Julai 2017, iaitu tepat jam 5.00 petang sehingga 11.59 malam 19 Julai 2017. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.comAdd To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Blogwalking Raya 2017 Mialiana.com
  3. Masukkan banner di atas.
  4. Backlink kan ke entri ini.
  5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini.

5 blogger yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan menerima duit raya RM10.00 setiap seorang dari Mia. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Julai 2017.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...





20 comments:

  1. Assalamualaikum,
    Singgah blogwalking dari segmen yang sama.

    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/07/segmen-blogwalking-raya-2017-mialianacom.html

    ReplyDelete
  2. sempat lagi ni..tgok la nti minggu ni InsyaAllah nak join..hehe

    ReplyDelete
  3. Hye.. singgah dari segmen yang sama.. done follow!

    http://ceritaaisyaismail.blogspot.my/

    ReplyDelete
  4. 🌸💓🌼🌸💓🌼🌸💓🌼
    Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...
    🌸💓🌼🌸💓🌼🌸💓🌼

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    🌸💓🌼🌸💓🌼🌸💓🌼

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Anum Was Here

Salam Aidilfitri

Salam Aidilfitri
Tangan dihulur maaf dipinta, Erat hubungan sesama kita, Semoga gembira di hari yang mulia ini, Salah dan silap harap dimaafkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin.

Qudut & Anum

Qudut & Anum

♥Google+ Followers ♥

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/